Siirry suoraan sisältöön
eDocker » Mediablogi » Millainen on Meidän Mökki digilehti?

Millainen on Meidän Mökki digilehti?

  • Janne 
Mökki.

Mökit ovat tunnetusti suomalaisilla lähellä sydäntä. Meidän Mökki digilehti auttaa ottamaan kaiken ilon irti mökkeilystä. Se myös vaalii perinteistä suomalaista mökkeilykulttuuria. Lehdestä voi lukea esimerkiksi mökin remontti- ja nikkarointivinkkejä sekä muita kattavia tietopaketteja mökkeilyyn liittyen. Kyseessä ei ole myöskään pelkkä tietolehti, vaan se tarjoaa hyvin monipuolisesti erilaisia mökkeilijöitä kiinnostavia artikkeleita ja elämyksiä. Lue millainen se on digilehtenä!

Meidän Mökki digilehti on luettavissa missä vain

Meidän Mökki -digilehti on monen mielestä paperista lehteä kätevämpi. Se kulkee esimerkiksi oman mobiililaitteen mukana. Voit siis lukea käteviä mökkivinkkejä vaikkapa laiturilla aurinkoa ottaen. Digiversio lehdestä sekä vanhojen digilehtien arkisto kuuluu myös automaattisesti lehtitilaukseen. Mikäli sinulle siis tulee jo Meidän Mökki paperisena, olet automaattisesti myös digitilauksen asiakas.

Digilehteä voi ostaa myös erikseen vain digilehtenä. Voit ostaa vaikkapa vain yhden numeron kerrallaan ja lukea sen saman tien netin kautta. Mökkilehden digiversioita pääsee lukemaan Lehtiluukun kautta. Kannattaa huomioida, että kaikki Suomen digilehdet eivät löydy tämän palvelun kautta. Esimerkiksi Kouvolan sanomat -digilehti ei löydy sivustolta. Sen voi tilata lehden omalta sivuilta.

Paperinen tai digiversio Meidän Mökki -lehdestä

Meidän Mökki -lehti maksaa saman verran irtonumerona ostettuna sekä paperisena versiona että digiversiona. Ostamalla lehden pidemmän tilauksen jää kuitenkin usein yksittäiselle lehdellä huomattavasti vähemmän hintaa. Lisäksi samalla kertaa saa käyttöönsä sekä paperiset lehdet että digitaaliset versiot ja usein myös jonkin tilaajalahjan.

Avainsanat: