Siirry suoraan sisältöön
eDocker » Mediablogi » Luetko sinä jo digilehtiä

Luetko sinä jo digilehtiä

  • Janne 
Luetko sinä, on hyvä kysymys älypuhelinta selaavalle.

Digiaika on tuonut mukanaan digitaaliset julkaisut, jotka ovat yleistyneet nopeaa vauhtia. Yhä useampi julkaisija on siirtynyt julkaisemaan digilehteä painetun lehden rinnalle. Niitä löytyy tänä päivänä paikallislehdiltä sekä sanoma- ja aikakauslehdiltä. Myös lukijat ovat löytäneet nopeasti tiensä niiden pariin ja yhä useampi lukee lehtensä älypuhelimelta tai tietokoneelta. Luetko sinä jo lehtesi diginä? Miksi digilehtien lukeminen kannattaa ja miksi ne ovat niin suosittuja?

Luetko sinä uutiset reaaliajassa

Digilehdistä on kaksi ehdotonta hyötyä. Ne luetaan useimmiten älypuhelimella tai tietokoneella, joista vähintään älypuhelin on aina mukanasi. Näin ollen myös uutiset kulkevat aina taskussa sekä voit lukea niitä helposti missä ja milloin vain. Ne myös tarjoavat uutisia reaaliaikaisemmin, sillä tuoreet uutiset päivittyvät lehteen nopeasti ja pääset lukemaan ajankohtaisista tapahtumista saman tien.

Digilehtiä löytyy tänä päivänä kattava valikoima. Osa niistä on maksullisia ja osa ilmaista luettavaa. Lähes kaikilta julkaisijoilta löytyy vähintäänkin osa julkaisuista ilmaiseksi, toiset julkaisijat ovat siirtyneet tarjoamaan täysin ilmaisia digilehtiä kaikille luettavaksi. Usein myös maksulliset tilaukset ovat joustavia ja tilauksia muokkaamalla voit helposti itse valita, kuinka paljon luettavaa itsellesi haluat.

Löydä digilehtien avulla itseäsi kiinnostavaa luettavaa

Digilehdet ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen ja niiden valikoima monipuolistuu koko ajan. Samalla lukijan lukukokemusta pyritään parantamaan. Käyttäjien lukutottumuksia seuraamalla voidaan lukijalle tarjota helpommin suoraan häntä kiinnostavia sisältöjä ja myös lukija itse voi helpommin rajata, mitkä julkaisut häntä kiinnostavat. Lukukokemusta helpotetaan myös julkaisijoiden omilla sovelluksilla, jotka on ladattavissa omalle laitteelle. Näin tuoreimmat uutiset ovat yhä helpommin saatavilla.