Siirry suoraan sisältöön
eDocker » Mediablogi » Tokmannin tarjouslehti myös digitaalisena

Tokmannin tarjouslehti myös digitaalisena

  • Janne 
Tokmannin mainoslehti on monessa muodossa tarjolla.

Markkinointi on aina ollut myynnin kannalta tärkeä asia. Aikaisemmin markkinoinnin ammattilaiset käyttivät perinteisempiä keinoja, kuten sanoma- ja mainoslehtiä. Nykymaailma on kuitenkin digitalisoitunut ja sosiaalinen media on kokoajan ympärillämme. Sen takia markkinoijien on täytynyt etsiä uusia keinoja tavoittaakseen kohdeyleisönsä. Yksi esimerkki on Tokmannin tarjouslehti. Perinteinen mainoslehtinen on saanut rinnalleen digiversion ja mainokset voi selata läpi myös netissä, usein mainoksia tulee vastaan myös sosiaalisessa mediassa.

Tokmannin tarjouslehti löytyy netistä

Tokmannin mainoslehti löytyy täysin sähköisenä netistä. Muuten se on täysin identtinen kuin paperiversio, mutta siihen on lisätty grafiikkaa. Sähköisestä mainoslehdestä löytyy kaikki samat tarjoukset ja sitä voi selata vaikka puhelimella. Sivun vaihtaminen tapahtuu pyyhkäisemällä näyttöä oikealle tai vasemmalle tai painamalla rastista. Helppoa, eikö? Ja mikä parasta, paperisia mainoslehtiä ei kerry nurkkiin.

Yhä useammat sanomalehdet ja mainokset luetaan nykyään mobiiliversioina tai kannettavalla tietokoneella, paperisten versioiden myynti on vähentynyt huomattavasti. Ennen käytössä olleet eDocker työkalut tarjosivat mahdollisuuden valmistaa julkaisuja entistä helpommin ja paljon nopeammin. Nykyään käytössä on modernimpi versio ja uutiset saadaan julkaistua näkyviin heti. Lisäksi aikaisemmin julkaistuihin artikkeleihin on helpompi palata uudestaan, koska ne tallentuvat pilvipalveluihin. On tosiasia, että digiaika on tullut jäädäkseen.

Digitaalinen markkinointi

Voisi siis sanoa, että digitaalinen markkinointi tarkoittaa kommunikointia tietylle kohdeyleisölle erilaisten digitaalisten alustojen kautta. Se voi auttaa ymmärtämään kohdeyleisöä paremmin ja auttaa mittaamaan tuloksia tarkemmin. Yksi iso digitaalista markkinointia on nimenomaan sosiaalinen media, koska suurella osalla on vähintään yksi sosiaalisen median alusta käytössään.

Avainsanat: